– Yorkie Poo (Yorkshire Terrier X Poedel)

Yorkie Poo (Yorkshire Terrier X Poedel)

De Yorkipoo is een gemakkelijk te trainen hond en wil zijn baasjes graag plezieren. Zoals altijd moet je je tijdens het werken met deze kruising uitsluitend concentreren op positieve trainingsmethoden.

Positieve bekrachtiging zal betere resultaten opleveren dan harde woorden of agressieve methoden. De Yorkipoo kan snel basisopdrachten leren, maar kan ook typische andere trucs leren, zoals kruipen, dood spelen en dansen. Zijn enthousiasme en verlangen om te entertainen zal iedereen vermaken. Deze kruising heeft het potentieel om grote gehoorzaamheidsvooruitzichten te worden, evenals behendigheids- en therapiehonden.

Ze zorgen voor persoonlijkheden die goed bij deze functies passen. .De Yorkipoo is over het algemeen levendig en pittig. Hij heeft levensvreugde en hecht zich snel aan zijn familie. Je zult snel merken dat je onafscheidelijk bent van deze lieve hond. Deze kruising is aanhankelijk en vindt het heerlijk om bij mensen te zijn. Hij is echter geen ras dat het goed doet als hij voor langere tijd alleen wordt gelaten.

De Yorkipoo hunkert naar aandacht van hun menselijke metgezellen en wanneer ze alleen gelaten of verveeld zijn, kunnen ze onophoudelijk blaffen of in de kussens op de bank gaan graven. Omdat hij gevoelig is voor verlatingsangst, doet hij het het beste in een gezin dat het grootste deel van de tijd bij hem kan zijn. Dit is een van de vele redenen waarom de Yorkipoo een uitstekend huisdier is voor senioren.

Schofthoogte:18-23 cm

Gewicht: 3-5kg