🌳 Stambomen

MiLou-Dogs voor stambomen
MiLou-Dogs heeft ook een database, deze is ondergebracht bij ZooEasy. ZooEasy is een database beheerder en word wereldwijd gebruikt voor verschillende hondenrassen, maar ook voor andere dieren. Denk hierbij aan katten, konijnen, vogels enzv. MiLou-Dogs database is er niet alleen voor Pomsky’s maar ook voor andere rassen en kruisingen. Iedereen mag en kan een stamboom aanvragen.
Als fokker ben je continu bezig om de mooiste, beste, liefste én gezondste dieren aan elkaar te koppelen. MiLou-Dogs / ZooEasy helpt je hierbij. Door twee dieren in het programma te selecteren kunnen wij vooraf het inteeltpercentage berekenen van de nakomelingen. Of een verwantschap matrix, zodat je één overzichtelijke tabel krijgt met de verwantschap percentages tussen meerdere dieren. Hoe meer generaties dieren je invult, hoe betrouwbaarder de berekeningen zijn.
Wat hier voor belangrijk is dat de correcte gegevens vanuit de aanvrager aangeleverd worden zodat deze ook juist in de database worden verwerkt. MiLou-Dogs probeert zoveel mogelijk generaties erin te plaatsen. Zo ook uitslagen van Embark DNA, Wisdom, Combibreed, gezondheidsuitslagen en röntgenfoto’s. Bij twijfel of de informatie juist is word de hond niet opgenomen in de database. Iedere fokker krijgt een Bewijs van Inschrijving.
MiLou-Dogs heeft ook nog een extra service, zo kun je Embarktesten bestellen met een hoge korting .In de Embark test is inbegrepen: DNA, gezondheid en je kunt zoeken of er nog meer broers, zussen, oom, tantes, nichten en neven mits ze getest zijn.

Wat kun je bij MiLou-Dogs aanvragen?

  • Stamboom aanvraag hond
  • Stamboom aanvraag nest
  • Wijzigingsformulier
  • Dek-aangifte

Staand voorbeeld stamboom van MiLou-Dogs met 4 generaties

Liggend voorbeeld stamboom van MiLou-Dogs met 5 generaties.